Saturday, June 09, 2007

Har precis läst klart Project Romantic en serieantologi om romantik. Låter mer pretentiöst än vad det egentligen är. Jag tyckte den var väldigt lekfull och det är som alltid när man får många små berättelser. En del är tråkiga en del är roliga en del är sorgliga vissa är seriösa.

Jag tyckte Project Romantic innehöll en väldigt bra mix. Även om ämnet är kärlek så tas det upp på ett annorlunda och ibland bissart sätt vilket gör att nästan varje berättelse blir en överraskning i sig.

Med många olika författare så blir det många olika teckningsstilar och man har ju sina favoriter. Det positiva var att där var inte någon jag direkt ogillade. En soft seriebok att ha med sig till stranden och ligga slö läsa i medan man solar eller varför inte när man pendlar till jobbet.

Ett plus för Projekt Romantic är de 8 första sidorna som innehåller en bit seriehistoria där det bland annat beskriver de romantiska seriernas inträde på marknaden på 1940-talet. Jätte kul för seriehistoria är man inte bortskämd med. Men tycker man bara detta är nerdigt så kan man glädja sig med att det inte är så många sidor.

Titel: Project Romantic
Författare: Blandat
Förlag: Adhouse Books

Betyg 7 av 10

No comments: