Sunday, August 19, 2007

Discovery Mix kommer försvinna

Enda anledning till att äga en tv kommer försvinna den 1-September då försvinner Discovery Mix från Comhems kanalutbud. Tiden är slut då man fick sitta och mysa med flickvännen framför top 10 grävskoper.


8 comments:

Adam said...

Go for it!!!
Stå på dig Fredrik.
Jag tror att vi TV-lösa människor
går en ljus framtid till mötes.

/TV-lös sedan 2007-02-01

BRB ska bara iväg till en kompis
o faktiskt se på det numer enda som
är värt o se.
Fight Club på Eurosport :)

Fredrik said...

Jag betalar till och med tv-avgift för att inte se på något alls efter den 1:e september även om jag lyssnar mkt på radio pengarna går ju dit också.....Fast för 158kr i månaden kan man få tillgång till alla Discovery kanalerna får se om det blir det.

Jonas said...

Top 10 grävskopor e lätt den bästa programidéen jag hört på länge! Jag hade kunnat sitta klistrad framför topplistor på det temat dagarna i ända! Ska dom sluta med det är det bara å plugga ur o hutta ut möget genom rutan!

Anonymous said...

jag funderar på att köpa mig en tv. Och i Sverige har jag redan två apparater, som efter 1 september blir värdelösa. I princip skulle jag kunna vara utan tv här, bara jag har internet, men då missar jag ju hela den peruanska tv-kulturen. Ryktet säger att det är en rysligt dålig kultur, men iallafall.

nu när folk har det så besvärligt här kanske ni ska skänka era tv-apparater hit?

/m

Stoffe said...

Fan vad sneaky av comhem att stryka discovery! Då får man kanske visa lite cashflow och börja betala för lite kabelkanaler? Vad får man mer för sina 158kr i månaden?

Värsta är att om jag börjar betala för kabelkanaler kommer jag få TV-ångest, kommer känna att jag måste se på TV minst varannan dag för att få valuta för pengarna. Kommer sluta med att jag får gå upp tidigt varje lördag för att ta igen missad TV tid!

Fredrik said...

Jonas: Top 10 är det näst bästa på discovery efter Myth Buster......Top 10 ubåtar för ngn dag sedan, inte riktigt lika bra som grävskopor.

Maja: Du får göra som folk från främmande kulturer gör här, du får sätta upp en parabol på din balkong och plocka in SVEA....Fast jag har hört att man i Sydamerika ser på riktigt svulstiga såpor det är nog en upplevelse i sig.

Stoffe: Man får något baspaket med 3,5:an etc och sedan får man välja till 8-kanaler

http://www.comhem.se/portal/comhem/tv_medium8

Det skulle vara mer motiverat att betala om man inte hade haft grundutbudet, känns som man betalar för något man redan har med Comhem medium paket. Jag håller med dig betalar man så kommer man bara känna sig tvingad att se på TV.

Vi får göra som man gör i Office space med faxen på våra tv apparater. Andra sidan kan vi inte spela guitar hero då :P

Stoffe said...

Kan ju även passa på att välja Tv4 Fakta och Tv4 Film, verkar vara helt OK kanaler. Glöm inte välja till "God Channel" det låter som den definitiva tv-kanalen:

"En internationell kristen kanal med ett brett programinnehåll. Här sänds allt från bibelundervisning, nyheter och magasin till barn- och ungdomsprogram och det senaste inom gospelmusik."

Fredrik said...

Comhem hade den innan i provkanalen "barn- och ungdomsprogram" var riktigt sköna....Finns kristna Action hjältar också :P

Synd att man inte kunde välja den tyska kanalen VIVA... Förvisso så kanske MTV2 verkligen spelar musik ....Men vad jag har förstått så kan man byta kanaler när man vill.......