Saturday, August 25, 2007

Neil Gaiman kommer till Lund 13-14:e September

Neil Gaiman kommer till Lund för att besöka Fantastisk Film Festival 13-14:e September. Det skulle vara värt att köa i den odrägliga biljettkön för att få vara med under premiären av Stardust där Neil Gaiman ska presentera filmen och där han efterråt kommer svara på frågor.

Men som sydsvenskan skriver –Han är ju lite av en rockstjärna inom fantasygenren. Han har ett stort följe med fans inom våra kretsar, säger Lars Diurlin.” så jag antar att man verkligen måste köa och det finns alltid de som är mer hängivna så chanserna är rätt små. Men lyckades inte Kalle i Kalle och chocklad fabriken till slut träffa Wille Wonka även om det fanns dem som var mer hängivna.

Sydsvenskan skriver att Neil även ska signera böcker, så vem vet man kanske kan få sitt Sandman signerat om man verkligen orkar köa-köa-köa kanske värt att ta ut en semesterdag.

Detta börjar likna idoldyrkan av typen japanskskolflicka kanske dags att nyktra till. Sverige är ju det minst religiösa landet i världen.

- Adam Norge kommer på 4:e plats tror det beror på att ni har en kunglighet som har en skola om änglar.

3 comments:

Jonas said...

Jag hänger lätt på för att köa till biljetter till Stardust! Ska fota järnet av Gaiman och sälja fanboy-planscher på ebay sen! =)

Adam said...

When you travel to the following countries, you might want to pick a less controversial topic of conversation...

Hmmm jag undrar vem som blir provocerad av vad.
En troende eller en icke-troende
i en diskussion om religion
och guds vara eller icke-vara.
Well well ...

Fredrik said...

Jonas: Jag känner en som jobbar 50% som kan köa för sina vänner som måste jobba 100% :P

Adam: Man blir ju lätt provocerad av änglar :P som icke troende.....